注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

♀ 寒带枯叶林 ♂

寄情冬葉枯林,輕輕爲妳編織一個永恒的夢。但願妳就在夢的另一側……

 
 
 

日志

 
 
关于我

假如从一开始就放弃了希望,自然也不会有任何的失望。消极的人生的确不会快乐,但同样也不会痛苦。

网易考拉推荐

“呜,跛左啦我!”(外两则)  

2007-03-01 22:13:27|  分类: 个人日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

呜,跛左啦我!”

呜呜呜呜,好惨嗯,本离想去个厕所姐,不过就系急得济过于激动左少少,冲落床咖时候叉错脚,结果个湿头哥…就真系湿晒罗,唉唉,流左成地板蚊饭不单止,只脚仲肿到好似只猪蹄甘咖款,比人笑死我啦,唉,断脚啦,救命啊。5555,确实系超级超级既痛啊!真系超级超级既黑仔啊!唉,我还有两日先走既,我还有好多好多既野要买咖,可怜我就甘跛左,变左瘸仔啦,都5知点算……下午果阵时又比妈咪捉左出去,唉,又5比支拐丈我窝,搞到我好似行动不便甘咖款,算啦,听日就会好咖啦,我估。唯有,今年第一个新年愿望体离要系“身体健康”啦!


恐怖既鱼鱼座

呜呜呜呜,乜我唔系善良既双鱼座咩?点会捻埋D甘恐怖咖野既?5555,我好黑心啊,被自己阴暗咖心理吓亲!嗯,5好灰心哦,要帮自己打气,靓靓既鱼鱼座!


沉迷电视

近排体左太多既电视啦,因为日日都响屋企度,无计,唯一既消遣活动系呢样。其实有好多电视剧都好好体,好想体埋到结局先走,不过我既意识5会允许我甘做,而且中国政府都唔会允许我甘样做咖。所以我屈服罗,甘我米快快走翻番离罗,哈哈。

 

——妖妖悲惨既二月九日

  评论这张
 
阅读(47)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017